Επιλογές και τιμές για απλά οικονομικά στέφανα γάμου

Είτε έχετε ζήσει την εμπειρία της προετοιμασίας ενός γάμου είτε όχι γνωρίζετε ότι είναι μία πολύ απαιτητική και δύσκολη εργασία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των προσκεκλημένων. Η πρόκληση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν η γυναίκα εργάζεται και φυσικά όταν θα πρέπει να διαχειριστεί τα κόστη με πολύ έξυπνο τρόπο ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις ενός καλά προετοιμασμένου γάμου.

Τι συμβολίζουν τα στέφανα γάμου;

Το μυστήριο του γάμου ανέκαθεν έχει πολλούς συμβολισμούς που προέρχονται από την παράδοση και παρουσιάζονται με τον ίδιο τρόπο μέχρι και σήμερα, προσφέροντας  μοναδικές στιγμές στην τελετή. Μία από αυτές τις στιγμές  είναι και ο συμβολισμός των γαμήλιων στεφάνων.

Ανάμεσα σε πληθώρα επιλογών, χρυσά ή ασημένια, με πέρλες ή με Swarovski με κομψή διακόσμηση ή πιο απλά, ότι στέφανα γάμου κι αν επιλέξετε για τον γάμο σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο συμβολισμός τους είναι ίδιος. Ο ιερέας έχοντας σχηματίσει με τα στέφανα το σχήμα του σταυρού επικαλείται τον ίδιο τον Θεό για να ενώσει με δόξα και τιμή τους νεόνυμφους. Μέχρι τη στιγμή που ο κουμπάρος θα αλλάξει τα στέφανα, βρίσκονται μέσα σε έναν δίσκο γεμάτο κουφέτα. Η  παράδοση λέει ότι όσες ελεύθερες κοπέλες δεν έχουν παντρευτεί  παίρνουν κουφέτα από τον δίσκο, τα τοποθετούν κάτω  από το μαξιλάρι τους για να δουν τον άνδρα που θα παντρευτούν! Μετά από τον γάμο, ο γαμπρός και η νύφη εφόσον επιθυμούν, τα φυλάνε μέσα σε μια στεφανοθήκη.

Tα στέφανα συμβολίζουν τη δημιουργία ενός νέου βασιλείου. Ο γαμπρός και η νύφη είναι ο βασιλιάς και η βασίλισσα που καλούνται να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή μέσα στο βασίλειό τους. Τα χρυσά στέφανα μάλιστα, ενισχύουν αυτόν τον συμβολισμό. Τα στέφανα του γάμου είναι δεμένα με μία κορδέλα, δίνοντας τον συμβολισμό ότι δεν μπορεί να υπάρξει ισχυρότερος δεσμός από αυτόν του γάμου. Η παράδοση αναφέρει ότι η εναλλαγή στεφάνων στα κεφάλια του γαμπρού και της νύφης συμβολίζει ότι οι ρόλοι διαρκώς αλλάζουν.

Από την αρχαιότητα όμως τα στέφανα είχαν και άλλους συμβολισμούς. Στεφάνια από δάφνη ή ελιά τα τοποθετούσαν  στα κεφάλια των νικητών αθλητών ως σύμβολο της  νίκης. Η εκκλησία χρησιμοποιεί αυτόν τον παραλληλισμό για  να δείξει ότι ο γαμπρός και η νύφη είναι νικητές επειδή κατάφεραν να έρθουν εις γάμον κοινωνίαν και να αφήσουν πίσω τους τυχόν προβλήματα, επισημαίνοντας  ότι το ίδιο πρέπει να κάνουν σε όλη τη διάρκεια του κοινού τους βίου.

Πόσα είδη στεφάνων μπορείτε να βρείτε;

Στην αναζήτηση λοιπόv των κατάλληλων για εσάς στεφάνων θα δείτε πολλές επιλογές στο διαδίκτυο. Θα βρείτε:

  • Στέφανα γάμου μεταλλικά ασημί

  • Στέφανα γάμου με πέρλες και δαντέλα

  • Στέφανα γάμου με πέρλες και κορδόνι πλακέ

  • Στέφανα γάμου με δαντέλα και τριαντάφυλλα

  • Στέφανα γάμου μεταλλικά με κορδόνι ασημί και στρας

  • Στέφανα γάμου με κορδόνι σοκολά και χρυσό

  • Στέφανα γάμου με πέρλες και κορδόνι λευκό ασημί

  • Στέφανα γάμου μεταλλικά ασημί και δερματάκι καφέ

  • Στέφανα γάμου μεταλλικά ασημί και λευκό κορδόνι

  • Στέφανα γάμου μεταλλικά ασημί και πέρλα ασημί

  • Στέφανα γάμου με πέρλες και σοκολά κορδόνι

και πάρα πολλές ακόμη επιλογές από εξαιρετικά οικονομικά και εξαιρετικής ποιότητας στέφανα, φτιαγμένα από ανθρώπους που ασχολούνται εδώ και δεκαετίες με τα στέφανα και γνωρίζουν να δημιουργούν πρωτότυπα σχέδια  με μοναδικό σχεδιασμό υλικών, χρωμάτων και σχεδίων.

Οικονομικά στέφανα που διατηρούνται αναλλοίωτα στο χρόνο όπως και η αγάπη σας και θα σας θυμίζουν για πάντα την ομορφότερη και πιο σημαντική στιγμή της ζωή σας. Σύμβολα και στιγμές που όσα χρόνια και αν περάσουν θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη σας και θα σας θυμίζουν πόσο σημαντική ήταν η απόφαση να ενωθείτε με τον άνθρωπο που επιλέξατε και να στηρίξετε την επιλογή σας διανύοντας μία ζωή αρμονική και ευτυχισμένη.

Οικονομικά στέφανα για μία ζωή πλούσια σε στιγμές και εμπειρίες!

Spread the love