Τι ξέρεις για τα hostels; | Katerini News | Ειδήσεις Κατερίνη

Τι τύπους ανθρώπων συναντά κάποιος στο hostel σας;
Συνήθως είναι «ανοιχτά μυαλά». Νέοι όχι απαραίτητα στην ηλικία, αλλά στο πνεύμα. Έχουν έντονη την ανάγκη επικοινωνίας, θέλουν να δουν και να ζήσουν τον όποιο προορισμό έχουν επιλέξει ως μέρος αυτού και όχι ως απλοί παρατηρητές ή επισκέπτες. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ενώ προέρχονται από διαφορετικούς πολιτισμούς, συνδέονται με έναν τρόπο μαγικό μεταξύ τους.

Δυσκολευτήκατε να ιδρύσετε την εταιρεία, μπλέκοντας με τα γρανάζια του δημοσίου τομέα;
Υπήρχαν σημαντικές δυσκολίες, ωστόσο όλο αυτό για εμάς ήταν ένα ταξίδι όπου πάντα κοιτούσαμε τον προορισμό. Οποιαδήποτε δυσκολία ήταν απλώς ένα θέμα που έπρεπε να λύσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάζεις μακριά (τον στόχο σου) αλλά ταυτόχρονα να ξεπερνάς τα καθημερινά εμπόδια, προσέχοντας μην πέσεις. Οποιαδήποτε δυσκολία και εάν συναντούσαμε ήταν ένα πρόβλημα που έπρεπε να λύσουμε ως μέρος της διαδικασίας που ήμασταν προετοιμασμένοι ότι θα αντιμετωπίσουμε.

Για ποιον λόγο του δώσατε αυτό το όνομα;
Δίνοντας το όνομα City Circus θέλαμε να επισημάνουμε το πόσο υπέροχο και διασκεδαστικό είναι να ταξιδεύεις. Στον δικό μας κόσμο ο σουρεαλισμός του τσίρκου συναντάει τη ζωή της πόλης. Οι ταξιδιώτες είναι οι πρωταγωνιστές μια παράστασης που συμμετέχουν ενεργά. Έχουν παρόμοιο πνεύμα με τα μέλη ενός πλανόδιου τσίρκου. Είναι ανήσυχοι, τολμηροί και περιπετειώδεις. Ζουν και δημιουργούν σε περιβάλλον που υπάρχει συγκατοίκηση και συνεργασία. Ταξιδεύουν και ζούνε την κάθε στιγμή της ζωή τους και, πάνω απ’ όλα, είναι αιώνια παιδιά.

Η Αθήνα παραμένει το μεγάλο μας τσίρκο;
Το τσίρκο είναι μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, ζουν κοντά και αρμονικά και συνεργάζονται άψογα. Η Αθήνα έχει δρόμο να διανύσει ακόμα, για να θεωρηθεί τσίρκο…

Πηγή: www.protagon.gr