Αυτοί είναι οι δέκα πλουσιότεροι άνθρωποι κάτω των σαράντα ετών! | Katerini News | Ειδήσεις Κατερίνη

5) Ντάστιν Μόσκοβιτς

Ο 29χρονος Ντάστιν Μόσκοβιτς ήταν συνιδρυτής του Facebook μαζί με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Αποχώρησε από εκεί το 2008 αναλαμβάνοντας να σχεδιάσει το «Αsana», ένα πρόγραμμα για κινητα το οποίο θα επέτρεπε την ομαδική εργασία χωρίς την χρήση e-mail. πήγε για να αναπτυχθεί Asana, ένα κινητό εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να επιτρέπει την ομαδική εργασία χωρίς e-mail. Παρά τον τεράστιο πλούτο του και την περιουσία που φτάνει τα 2.9 δισ δολάρια, εξακολουθεί να ζει μια ήσυχη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

4) Σκοτ Ντάνκαν

Η περιουσία των 5,5 δισ δολαρίων που έχει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς αλλά και σε ακίνητα ο Σκοτ Ντάνκαν, ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης τύχης που είχε η οικογένειά τους στις επενδύσεις που έκανε. Ο πατέρας του Νταν Ντάνκαν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα της ενέργειας, ιδρύοντας την «Enterprise Products Partners», μιας εταιρείας που σήμερα διαθέτει σωλήνες 50.000 μιλίων οι οποίοι μεταφέρουν φυσικό αέριο.

3) Χουγιάν Γιάνγκ

Είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες όχι μόνο στη Κίνα, αλλά σε όλο τον κόσμο. Η περιουσία της υπολογίζεται στα 5,7 δισ. δολάρια και αυτήν ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης εταιρείας κτηματομεσιτικών που είχε «χτίσει» ο πατέρας της στην Κίνα από το 1970 με την ονομασία «Country Garden Holdings». Στα 31 της πλέον είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας.

2) Αλεχάντρο Σάντο Ντομίνγκο Νταβίγια

Όντας ο μεγαλύτερος γιος του αείμνηστου Κολομβιανού «βασιλιά της μπύρας Χούλιο Μάριο Σάντο Ντομίνγκο Πουμαρέχο, ο 36χρονος Νταβίγια έχει μια αμύθητη περιουσία που φτάνει τα 11,7 δισ δολάρια.
Δε στάθηκε όμως στην περιουσία του πατέρα του καθώς έκανε και δικές του επενδύσεις στις ΗΠΑ, ενώ βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο του «Metropolitan Museum of Art» της Νέας Υόρκης, ενώ παράλληλα είναι και σύμβουλος επενδύσεων σε πολλές επιχειρήσεις.

1) Λαρι Πέιτζ

Είναι πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου σε ηλικίες κάτω των 40 ετών. Το 2013 η περιουσία του έφτασε τα 23 δισ δολάρια και πρόκειται για τον ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρείας Google. Ο λόγος φυσικά για τον Λάρι Πέιτζ!

Πηγή: www.protothema.gr