Έσπασε ο κώδικας του σεξ: Έρευνα

ανοιχτοχέρηδες: όσοι ξοδεύουν απλόχερα τα χρήματά τους έχουν περισσότερες ερωτικές συντρόφους σε σύγκριση με εκείνους που είναι τσιγκούνηδες. η ομοιότητά  με τον πατέρα: Οι γυναίκες που έχουν καλή σχέση με τον πατέρα τους τείνουν να έλκονται από τους άνδρες που του μοιάζουν, σύμφωνα με τους ψυχολόγους του Πανεπιστημίου Durham.  Τι κάνει τη γυναίκα ακαταμάχητη   Η λεπτή μέση οι γυναίκες με πιο λεπτή μέση σε σχέση με τους γοφούς θεωρούνται ιδιαίτερα ελκυστικές. Συγκεκριμένα, όταν η αναλογία μέσης-γοφών μιας γυναίκας κυμαίνεται γύρω στο 0,7 (π.χ. περίμετρος μέσης 60 εκ. και γοφών 85 εκ.), θεωρείται ιδιαίτερα ελκυστική, επειδή αυτή η αναλογία εκλαμβάνεται ως «απόδειξη» της γονιμότητας της.

το ανοιχτόχρωμο δέρμα: Οι άνδρες φαίνεται ότι έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Η λευκότητα του δέρματος συνδέεται με την αγνότητα και την καλοσύνη δύο κοινωνικά αποδεκτά χαρακτηριστικά για την επιλογή συντρόφου. Οι γυναίκες, από την άλλη μεριά, φαίνεται ότι προτιμούν τους μελαχρινούς άνδρες, επειδή τείνουν να ταυτίζουν το σκούρο χρώμα του δέρματος με την αρρενωπότητα. 

Τα «πλούσια» χείλη εκλαμβάνονται από τους άνδρες ως στοιχείο ζεστασιάς και δεκτικότητας της γυναίκας, σύμφωνα με τους ψυχολόγους του Πανεπιστημίου του Louisville

τα «χημικά» σήματα που εκπέμπουν οι γυναίκες. Οι φερομόνες ,οι άοσμες  δηλαδή χημικές ουσίες που εκκρίνονται από το πρόσωπο, τις μασχάλες και τα γεννητικά όργανα μπορούν να αιχμαλωτίσουν το έτερο ήμισυ.
 

Πηγή: www.iatropedia.gr