Χρήστος Γιαννούλης: Ας μιλήσουμε επί της ουσίας μπροστά στους Δημότες

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ:

Δημόσια συζήτηση σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα ενώπιον των δημοτών με θεματική ατζέντα για μείζονος σημασίας ζητήματα όπως:•Κοινωνική και οικονομική συνοχή των πρώην Καποδιστριακών Δήμων με τον Δήμο Κατερίνης. Συνοχή του παραλιακού μετώπου με την δυναμική της ημιορεινής και ορεινής ζώνης του Δήμου.•ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και τρόποι ενίσχυσης της αγροτικής παραγωγής με ταυτόχρονη μακροπρόθεσμη επίλυση του καυτού ζητήματος ΑΡΔΕΥΣΗΣ και ΥΔΡΕΥΣΗΣ των χωριών του Δήμου Κατερίνης.•Ποιότητα Ζωής και καθημερινά προβλήματα στα δημοτικά Διαμερίσματα.•Δημοκρατία και Συμμετοχή. Ο Ρόλος των τοπικών συμβουλίων στην καθημερινή λειτουργία της Διοίκησης του Δήμου Κατερίνης. Ο Ρόλος των τοπικών συμβουλίων στον προγραμματισμό των δράσεων του Δήμου Κατερίνης. Συμμετοχή των κατοίκων κάθε χωριού στην ατζέντα των τοπικών συμβουλίων.•Τουριστική προβολή και ανάδειξη των Δημοτικών Διαμερισμάτων ως ενιαίο σύνολο.

•ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΡΙΝΟΥ: Τι ακριβώς έχει συμβεί και πως μπορεί να δρομολογηθεί βιώσιμη και ρεαλιστική λύση.

Ας μη φοβηθούμε τις καθαρές κουβέντες και τον δημόσιο διάλογο. Ας σταματήσει η Διοίκηση του Δήμου Κατερίνης να επιλέγει τους παρελκυστικούς μονολόγους που παραπέμπουν σε ότι πιο αναχρονιστικό και παλαιοκομματικό διαθέτει αυτός ο τόπος. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σαν άνθρωποι και όχι σαν ρομπότ για αυτά που απασχολούν πραγματικά τους πολίτες και όχι τους κομματικούς μηχανισμούς που ενδιαφέρονται να καταλάβουν την εξουσία για να διατηρήσουν το Δήμο Κατερίνης για άλλα πέντε χρόνια ως  λάφυρο.

Αν πραγματικά σεβόμαστε τους δημότες και την Δημοκρατία ας απευθυνθούμε απευθείας σε αυτούς χωρίς την μεσολάβηση μηχανισμών προπαγάνδας. Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε όλοι στην πρόσκληση του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ από τις επόμενες ώρες για την υλοποίηση του ανοιχτού ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.