Κ.Κ.Ε.: Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης προσπαθεί να διαφημίσει συγκεκριμένο δημοτικό συνδυασμό

ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ 

Το Κ.Κ.Ε. και οι υποψήφιοι του, δεκαετίες τώρα, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά δεν ολοκλήρωναν την επικοινωνία τους με το λαό, αν δεν έθεταν το ζήτημα του διαλόγου στο τέλος των ομιλιών τους. 

Ποτέ δεν αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε διάλογο από τα μέσα ενημέρωσης και να δεχτούν ερωτήσεις (ακόμη και αν ήταν κακόπιστες και θεματικά περιοριστικές). Θεωρούσαν ατιμωτικό να κρύβουν τις θέσεις τους πίσω από λόγια παραπλανητικά και ήσαν σεμνοί και όχι αμετροεπείς. 

Είναι το κόμμα που μετέφρασε τη λευκή βίβλο και τη συνθήκη του Μάαστριχτ και τις διέθεσε δωρεάν στο λαό για να ενημερωθεί για το καταστροφικό τους περιεχόμενο, όταν οι άλλοι τις ψήφιζαν στη Βουλή. 

Συμφώνα με τον κ. Αντ. Μαντζιο «ο χώρος αυτός πάντα ξεχώριζε για το ήθος των αγωνιστών του (από άλλους χώρους)». Διαλέξτε η έχουμε ήθος η έχουμε φασιστική συμπεριφορά. 

Όμως γεννιέται το ερώτημα. 

Με ποιο δικαίωμα κάποιοι αυτοαναγορεύονται σε εξεταστές και θεωρούν τους άλλους μαθητές; 

Να δώσουμε εξετάσεις σε ποιον και ποιοι ; 

Ας ζητήσουν εξετάσεις από αυτούς που απουσίαζαν από τους αγώνες, που αοριστολογούν και παραπλανούν, που εμφανίζονται ως σωτήρες. 

Από πού και ως που πολίτες είναι όσοι προσέρχονται στον Καπνικό Σταθμό και όλοι οι άλλοι που συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις δεν έχουν αυτή την ιδιότητα; 

«Κοντός ψαλμός αλληλούια». Τη Δευτέρα στον τηλεοπτικό διάλογο θα δούμε τι υποστηρίζει ο κάθε υποψήφιος και ο χώρος που αντιπροσωπεύει. 

Υ.Γ. Για την «ταμπακιέρα» ακόμη περιμένουμε απαντήσεις.