Καθρέπτης της ψυχής το κούρεμα! | Katerini News | Ειδήσεις Κατερίνη

Το κούρεμα αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε επαγγέλματα που σχετίζονται με τα Οικονομικά,  την πολιτική και την ασφάλιση. Δείχνουν σοβαρότητα και επιχειρηματικό πνεύμα.Αποκαλύπτουν ότι είστε ένας σκληρά εργαζόμενος, ο οποίος θέλει να πάει μπροστά.Είναι επίσης μια κλασική εμφάνιση που δεν πρόκειται ποτέ να είναι εκτός μόδας  καθώς αποπνέει μια αίσθηση της τάξης και της τακτοποίησης των πραγμάτων.Άτομα που έχουν αυτή τη σπάταλη  ιδιότητα να κρατούν δηλαδή τα μαλλιά τοςυ πάντα κοντά είναι ναρκισσιστές και έχουν βαθιά την ανάγκη για αναγνώριση αν και μέσα τους μπορεί να υποφέρουν από ανασφάλεια.  

ξυρισμένα 

Το κούρεμα με ξυράφι επιλέγουν από ότι φαίνεται οι ιατροί, όσοι ασχολούνται με τον επαγγελματικό αθλητισμό, αλλά και τον στρατό.

Ο χαρακτήρας του ανθρώπου που κουρεύεται με αυτό το στιλ αποπνέει αυτοπεποίθηση και αρρενωπότητα.Όπως  αναφέρει στο σημείο αυτό ο  Bernardo Carducci δεν είναι μόνο το  εξαιρετικά χαμηλό κόστος συντήρησης,  αλλά φανερώνει ακόμη ότι διαθέτεις περισσότερο χρόνο  για να ασχοληθείς με την εργασία  και να δίνεις μάχες.

με.. λοφίο Το κούρεμα αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε όσους ασχολούνται με την μόδα αλλά και την φωτογραφία. Αποκαλύπτει δημιουργικότητα αλλά και  εξωστρέφεια. Είναι ένα look που αποπνέει  εμπιστοσύνη και μαρτυρά έντονα το προσωπικό ύφος. 

επιμελώς ατημέλητα Όσοι ασχολούνται με τα τα μέσα ενημέρωσης, τις δημόσιες σχέσεις,έχει αποδειχθεί ότι τις περισσότερες φορές επιλέγουν αυτό το κούρεμα. Θεωρείται Trendy και με μελετημένη την κάθε λεπτομέρεια.

Αποκαλύπτουν ένα άνθρωπο που δείχνει ότι φροντίζει τον εαυτό του και συμβαδίζει με τις τάσεις.

μακριά μαλλιά  Τα μακριά μαλλιά μπορούν να αποκαλύψουν ένα μποέμικο πνεύμα. Συχνά, οι άνδρες θεωρούν ότι έχοντας μακριά μαλλιά θα γίνουν πιο ελκυστικοί.Οι άνδρες που είναι 40 ετών και πάνω πάσχουν από μια τυπική κρίση της μέσης ηλικίας. Δεν θέλουν να μεγαλώσουν και γι ‘αυτό κρατούν τα χτενίσματα αυτά που θα τους κάνουν να δείχνουν νεότεροι.Κρατούν τα μαλλιά τους μακριά και τα φτιάχνουν με έναν τρόπο όπως οι έφηβοι.Αλλά και το χρώμα των μαλλιών αποκαλύπτει ότι οι φυγάδες τείνουν να βάφουν τα μαλλιά τους με σκούρα χρώματα, ενώ οι διασημότητες αγαπούν να δοκιμάζουν ανοιχτά χρώματα καθώς τους αρέσει να παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. 

Πηγή: www.iatropedia.gr