Υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Video | Ημερίδα για τον ελληνικό μαύρο χοίρο στην Πιερία

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ελληνικό μαύρο χοίρο και την υψηλή του διατροφική αξία είχαν όσοι παρευρέθηκαν στην επιστημονική διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Poseidon Palave στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, με τίτλο «Ιστορική διαδρομή διάσωση – αναβίωση – θρεπτική αξία». Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ανάπτυξης και τροφίμων κ. Μόσχος Κορασίδης, παρουσίασε το θέμα των καινοτόμων εκμεταλεύσεων. Ο καθηγητής του Α.Π.Θ. Τομέας Υγιεινής – Τεχνολογίας Τροφίμων, κ.Ιωάννης Αμβροσιάδης μίλησε στην ημερίδα για την ποιότητα και την αξιοποίηση...
16/10/2013 13:57μμ
Εγγραφή στο Ελληνικος Μαυρος Χοιρος