"Δαγκωτό Τζιτζικώστα" ο Αντώναρος! | Katerini News | Ειδήσεις Κατερίνη

Το ότι μια απλή αλλαγή φωτογραφίας όμως θα είχε ως αποτέλεσμα αυτό το σχόλιο δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος: «Evangelos Antonaros Κρίμα που, αν και Σαλονικιός τη καταγωγή, δεν ψηφίζω εκεί για να σου δώσω τη ψήφο μου και με τα δυο μου χέρια!».

Ο κ. Τζιτζικώστας άλλαξε χτες το βράδυ την εικόνα του προφίλ του στο facebook. Αμέσως άρχισαν τα like από τους φίλους του. Εκτός από τα 270 likes υπήρξαν και μερικά σχόλια.

Ένα εξ αυτών του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και γνωστού «καραμανλικού», Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος δηλώνει ότι θα του έδινε την ψήφο του και με τα δυο του χέρια!Ο κ. Αντώναρος είναι από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, που μιλούν ή κάνουν διαρροές ως «περιβάλλον» του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, και γι’ αυτό το λόγο το σχόλιό του αποκτά και έναν ιδιαίτερο πολιτικό χαρακτήρα, δεδομένων των συνθηκών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.Η «στήριξη» Αντώναρου στον… αντάρτη υποψήφιο μπορεί να είναι αμιγώς προσωπικό ζήτημα ή μπορεί να σημαίνει και κάτι περισσότερο.

Πάντως, υπενθυμίζουμε πως ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής φρόντισε να τηρήσει τις αποστάσεις του από το διχασμό της παράταξης στις περιφερειακές εκλογές, με συγκεκριμένη διαρροή και αργότερα δήλωση.

Πηγή: Voria.gr 

Αν άλλαξε κάτι θα το μάθουμε σύντομα…